Puutyöt Askolasta toiveidesi mukaan

Ota yhteyttä puusepäntöistä

Puutyöt Askolasta toiveidesi mukaan

Ota yhteyttä puusepäntöistä

Puutyöt Askolasta toiveidesi mukaan

Ota yhteyttä puusepäntöistä

Teen kaikki puutyöt joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Suunnittelen, valmistan ja asennan erilaiset kalusteet, portaikot, ovet ja ikkunat toiveitasi kuunnellen ja tarpeisiisi räätälöitynä. Neuvottelemme yhdessä tilaasi ja käyttötarkoitukseen sopivat ratkaisut, materiaalit, värit ja mallit. Mikäli haluat, voit tarjota minulle myös valmiit piirustukset, joista lähteä liikkeelle. 

Puusepän palvelut kokonaisvaltaisesti

Kun hankit puutyöt yritykseltäni Puutyö Ra-Pe:lta Askolasta, saat varmasti haluamasi palvelun ja lopputuloksen. Palvelen sinua tarpeittesi mukaisesti matkan alusta loppuun, suunnittelusta valmiin tuotteen asentamiseen. Toteutan puutöitä myös piirustuksien perusteella. Olipa mielessäsi sitten uusi ikkuna, ovi tai kaapisto, valitsemme yhdessä mallit ja materiaalit, jotka sopivat parhaiten toiveisiisi. Autan löytämään ratkaisut myös kiperimpiin tilapulmiin, kuten parviin tai ahtaisiin porrasaukkoihin. Työt toteutan huolellisesti ja yksityiskohdat huomioiden.

Ota yhteyttä

Toimintatapani ja prosessini

Erilaiset puutyöt syntyvät askel askeleelta. Ensin kartoitamme yhdessä tilan sekä sen vaatimukset ja yksityiskohdat, jotka tulee huomioida suunnittelussa ja toteutuksessa. Käymme yhdessä läpi toiveesi esim. materiaalien, käsittelyn ja värien suhteen. Usein teemme ensimmäiset luonnokset, selvityksen materiaaleista sekä toteutussuunnitelman jo paikan päällä. Tämän perusteella tarjoan hinta-arvion työstä, ja neuvottelemme yhdessä sopimuksen.

Voit myös toimittaa minulle valmiit piirustukset, joiden mukaan toteutan työn tai teen tarjouksen työstä. Huolellisen suunnittelun jälkeen alkaa varsinainen tekeminen, jonka lopputulokseen voit olla tyytyväinen! Palvelen sinua Askolasta käsin.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.