Mittatilauskalusteet Askolasta – apua myös suunnitteluun

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mittatilauskalusteet Askolasta – apua myös suunnitteluun

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mittatilauskalusteet Askolasta – apua myös suunnitteluun

Ota yhteyttä puusepäntöistä

Teen toiveidesi mukaiset mittatilauskalusteet puusta ja muista sopivista materiaaleista.

Valmistan toiveidesi mukaiset mittatilauskalusteet kotiin ja esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon. Olen myös toteuttanut näyttäviä kalusteratkaisuja yrityksille. Käytän mielelläni täyspuuta, mutta toisinaan toimivaan kalusteeseen tarvitaan muitakin materiaaleja. Käyn yhdessä kanssasi läpi tarjolla olevat materiaalivaihtoehdot ja värit. Autan sinua valitsemaan tarkoitukseen parhaiten sopivat vaihtoehdot – sinun mieltymyksiäsi kunnioittaen.

Palvelua suunnittelusta alkaen

Kun tilaat mittatilauskalusteet Puutyö Ra-Pe:lta Askolasta, saat varmasti laadukkaan ja sisustukseesi sopivan ratkaisun. Palvelen sinua tarpeiden mukaan jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Toisaalta voin valmistaa huonekalun valmiiden piirustusten pohjalta, jos niin haluat. Tuotteen valmistumisen jälkeen toimitan sen toivomaasi osoitteeseen, ja jos kyse on kiintokalusteesta, asennan sen tarvittaessa paikalleen.

 

Odottaako toiveidesi kaluste toteuttamista – ota yhteyttä, niin tehdään siitä totta! Tavoitat minut helposti sähköpostitse, ja vastaan yleensä nopeasti myös puhelimeen. Yhteystiedot-sivulta ja tämän sivun alalaidasta löytyy myös yhteydenottolomake.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Kaikki toivomasi kalusteet

Käsissäni syntyvät esimerkiksi hyllyköt, kirjahyllyt, ruokapöydät, sohvapöydät ja kiintokalusteet. Voit kysyä tarjousta mistä muustakin tahansa huonekalusta – ammattitaitoni avulla pystyn tekemään myös vaikealta tuntuvista kalustehaaveista totta. Ota yhteyttä ja kerro minulle toiveistasi. 

 

Tutustu myös muihin puusepäntöihini. Kalusteiden lisäksi voit tilata minulta yksilölliset portaikot sekä sisä- että ulkotiloihin.  Valmistan myös yksilölliset ovet ja ikkunat.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.